Blog

Kutya etetése
March 26, 2022
Meddig kell junior tápot adni a kutyának? Kiskutya etetése
Tudástár
September 22, 2022
Kutya vagy macska? | 11 érv mely a kutyák mellett szól

Az örök kérdés: Melyik jobb háziállat a kutya vagy a macska? A macskák evolúciós tekintetben magányos vadászok, míg a kutya több, mint 20 000 éve társa az embernek jóban és rosszban. Mégis a kutya és a cica tartók régóta perlekednek, hogy melyik állattal is jobb együtt élni.

Kutyafajták
September 16, 2022
Olasz kutyafajták képekkel és fajtaleírással

Az olasz kutyafajták különböző méretűek, színűek, változatos személyiséggel, erősségekkel és gyengeségekkel rendelkeznek, de mindegyiknek megvan a maga feladata. Mindegyik fajta azért alakult ki, hogy egy adott társadalmi funkciót szolgáljon.

Fegyelmezés
March 30, 2022
Hogyan lehet összeszoktatni a kutyát a macskával?
Egészség
March 23, 2022
Milyen gyakran szükséges a kutyát állatorvoshoz vinni?
Kutya etetése
September 8, 2022
Mit ihat a kutya a vízen kívül? | 7 bátran adható folyadék

Minden kutyás tudja, hogy kedvence szó szerint bármit képes megenni vagy meginni. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy vízen kívül mit ihatnak a kutyák?

Kutya etetése
July 22, 2022
Mit és mennyit igyon a kutya? A kutya vízigénye A-Z-ig

Biztos minden kutyatartóban felmerült már az a kérdés, hogy mennyit igyon a kutya. Egyáltalán mit tehetünk akkor, ha kutyánk túl keveset vagy éppen túl sokat iszik? Tudj meg minden hasznos információt, amit a kutya folyadékbeviteléről tudni kell!

Kutyafajták
September 7, 2022
Amerikai kutyafajták képekkel és fajtaleírással

Az amerikai kutyafajták ugyanolyan változatosak, mint az ország, ahol kitenyészették őket: találunk köztük szánhúzókat, ölebeket és minden mást, ami eközé a két kategória közé belefér.

Tudástár
September 6, 2022
100 tény a kutyákról, mely bizonyítja mennyire különlegesek

A kutyák a Föld legkedveltebb házikedvencei, ezért gazdik millióit érdekli, hogy pontosan mire is képesek ezek az állatok. Annyira különlegesek, hogy csokorba szedtük a legszórakoztatóbb és legérdekesebb tényeket a kutyákról!

Tudástár
September 6, 2022
Hogyan kommunikálnak a kutyák egymással? [És az emberekkel]

Bizonyára mindnyájan gondoltunk már arra, hogyan kommunikálnak a kutyák egymással és milyen jó lenne megérteni négylábú kedvencünk “nyelvét”. Vajon az új kutya a parkban barátsággal fordul a mi kutyusunk felé, vagy fenyegetően indul meg irányába?

Kutyafajták
September 2, 2022
Érdekes Mexikói kutyafajták képekkel és fajtaleírással

A mexikói kutyafajták, bár kevés van belőlük, mondhatni legendásak. Van olyan, amelyik több ezer éves múltra tekint vissza, de olyan is, melynek csupán pár évtizedes a története.

Hírlevél

A hírlevélre való feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.