Blog

Kutyatáp
November 7, 2022
Kutyatáp keverése | Útmutató a vegyes étrend kialakításához
Egészség
January 30, 2023
Négylábú kedvenceink és az elhízás

Az elhízás és az ebből fakadó különböző egészségügyi problémák az emberek számottevő részét érintik. A túlsúly azonban nem csak ránk, hanem négylábú barátainkra, a kutyákra és a macskákra is veszélyt jelent.

Tudástár
November 12, 2022
Mit lát a kutya, ha tükörbe néz? | Felismeri saját magát?

A kutyák és az emberek sok mindenben hasonlítanak egymásra, de a tükörbe nézés nem tartozik ezen dolgok közé. Az emberek általában egy és két éves koruk között ismerik fel a tükörben önmagukat, ezt az időszakot a pszichológia „tükörstádiumnak” is hívja.

Tudástár
September 6, 2022
100 tény a kutyákról, mely bizonyítja mennyire különlegesek
Fegyelmezés
April 3, 2022
A kutya szocializációja: Miért fontos és hogyan kezdjünk neki?
Kutyafajták
January 28, 2023
Cuki kutyafajták | A 17 legelbűvölőbb kutya a világon

A cuki kutyafajták imádnivaló kinézetükkel és szeretnivaló természetükkel mindenkit elvarázsolnak. Egyszerűen nem lehet ellenállni nekik!

Vitaminok
January 27, 2023
Milyen vitamin kell a kutyának? | Vitamin adagolási útmutató

Sokunkban felmerült már az a kérdés, hogy milyen vitamin kell a kutyának, egyáltalán szükséges-e a mindennapi táplálásuk során. A kutyáknak az emberekhez hasonlóan többféle vitaminra van szükségük ahhoz, hogy szervezetük megfelelően működjön.

Viselkedés
January 26, 2023
Miért szaglásszák a kutyák egymás fenekét?

Felelős kutyatartóként alapvetően fontos kutyád minden igényét kielégíteni, megfelelően képezni és odafigyelni egészségére. Mindezek alapja pedig, hogy ismerd a kutyák viselkedését, szokásaikat és azoknak okait.

Kutyafajták
January 24, 2023
Trikolor kutyafajták | A 15 legszebb háromszínű kutyafajta

A trikolor bunda viszonylag gyakori a kutyák körében, amelyet elsőre nem is gondolnánk. Ha azonban jobban belegondolunk, számos ismert és népszerű trikolor kutyafajta található meg a fekete, fehér és barna színek kombinációjában. Emellett azonban előfordulhat vöröses és kékes árnyalat is.

Vitaminok
January 24, 2023
A kutya vitamin túladagolásának tünetei és következményei

A kutyák táplálkozás útján jutnak vitaminokhoz, melyről az ember gondoskodik. Abban az esetben, ha a kutya kiegyensúlyozott étrendet kap, és nem rendelkezik krónikus betegséggel, akkor nincs szüksége vitaminpótlásra. A vitamin túladagolás kárt okozhat a kutya szervezetében.

Kutya etetése
May 21, 2022
A kutya csokit evett! [Mennyi csoki mérgező a kutyának?]

Mi az, amit az ember és a kutya is egyaránt szívesen enne, de a kutyákra akár halálos fenyegetés is lehet? A válasz sokak kedvenc édessége, a csokoládé. De hogyan lehetséges az, ha a kutya csokit evett, akár kedvencünk vesztét is okozhatja?

Hírlevél

A hírlevélre való feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.