DogX szerző

DogX Editorial

A DogX Editorial a kutyaismeret következő lépcsőfoka. Mivel szenvedélyünk, hogy az utolsó szőrszálig megismerhessük négylábú barátainkat, ezért a szakértői cikkeken túl olyan témák megírásában is belefogtunk, amelyek már a kutyatartás magasiskolájához tartoznak. Ha a DogX a gimnázium, akkor a DogX Editorial az egyetem. Molly dékán üdvözöl a kutyatudományi szakon!

A DogX csapata rendkívüli fontosnak tartja a megfelelő és hiteles tájékoztatást. Többek között emiatt is jött létre a DogX Editorial, amely teljes összefogást igényelt a DogX tagoktól. Tisztában vagyunk vele, hogy akadnak olyan összetett témák, amelyekhez nem elegendő egyetlen szakértő tudása. Míg a DogX oldalon található cikkek jelentős részét egy-egy szakértő jegyezte le, addig a DogX Editorial témái több szakember összefogásával készültek el.

Állatorvosok, kutyanevelésben jártas szakértők, tenyésztők és kozmetikusok több évtizedes tudását, tapasztalait sűrítettük bele egy-egy cikkbe, melyek így rendkívül aprólékos és átfogó képet alkotnak a kiválasztott témákkal kapcsolatban.

A DogX oldalon található tudásanyag főleg általánosságban nyújt segítséget kedvenceddel kapcsolatban. A DogX Editorial azonban a mélyére ás olyan témáknak, mint a különböző kutyafajták eredete, tulajdonsága, etetése és megfelelő tartási körülményei, de további ápolási, nevelési és egyéb érdekességeket is megosztunk. A kiválasztott témák a tankönyvi tananyagok összetettségét és részletességét súrolják, melyek hitelességét a DogX szakértői csapata támasztja alá.

A DogX Editorial oldalon található cikkeket Molly olyan gazdiknak ajánlja, akik már-már tudományos szinten szeretnének elmélyülni a kutyák világába és mélyebb ismeretekre szeretnének szert tenni négylábú kedvencükről.

Külön köszönetet szeretnénk mondani Prof. Dr. Zöldág Lászlónak, a kutya örökletes betegségeiben és egészségvédelmében nyújtott segítségéért.

Zöldág László könyvei:

Jó, hogy velünk tartasz! Boldog kutyás napokat kívánunk!

DogX Editorial Több szerző által létrehozott cikkek.

DogX Editorial legújabb publikációi

Hírlevél

    A hírlevélre való feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.