Hírek és érdekességek

Hírek
2023. March 23.
Étterem kutyáknak – Itt a legújabb trend
Hírek
2023. March 20.
Hogyan módosította Csernobil az ott élő kutyák genetikáját?
Hírek
2023. March 13.
A statisztikák szerint a covid negatívan hatott a kutyatartásra

A legújabb statisztikák alapján a covid a kutyatartásra és a kutyák viselkedésére is negatívan hatott. Ahogyan az senki számára nem újdonság, a kutyatartók száma elképesztően megugrott a pandémia idején. Igaz ez egyaránt hazánkra, valamint globálisan is. Ez azonban nem minden esetben pozitív változás.

Hírek
2023. March 05.
Meglepő eredmény! Nem a Border collie a legokosabb kutyafajta

A Helsinki Egyetem kutatóinak legfrissebb kutatása alapján megtalálták a világ legokosabb kutyafajtáját. Az eredmény pedig mindenkit meglepett. Hiszen amikor a legintelligensebb kutyafajtákra kerül a szó, szinte mindenki kivétel nélkül a Border colliet említené.

Hírek
2023. March 05.
Már 30 év fölött jár Bobi, a világ legidősebb kutyája

Bobi, a Portugáliában élő Alentejo mastiff lett a világ legidősebb kutyája. A hírt az idei év februárjában jelentette be a Guinness World Records. Ennek tiszteletére természetesen számos interjú készült az 1992 tavaszán született kutya gazdáival, akik elmesélték Bobi igencsak érdekes életét.

Hírek
2023. March 05.
Magyar mentőkutyák a törökországi földrengés helyszínén

Ahogyan azt már mind olvashattunk, február első hetében 7,8-as erősségű földrengés súlytotta Törökországot, valamint Szíriát. A rá következő hetekben további komolyabb utórengéseket is tapasztaltak, melyek elképesztő pusztítást és rengeteg halálos áldozatot követeltek.

Hírek és érdekességek

Molly szerint minden gazdinak kutya kötelessége tájékozottnak lenni az ebvilággal kapcsolatos legfontosabb hírekről, ezért ezen az oldalon minden eseményt és újdonságot megtalálsz, ami négylábú kedvenceddel kapcsolatos lehet.

Érdekességeken és meghökkentő tényeken keresztül ismerheted meg a kutyák színes univerzumát. A tényszerű cikkeken túl olyan izgalmas történetekkel találkozhatsz, amelyek új nézőpontba helyezhetik a kutyákról alkotott képedet. A rovatban elképesztő felfedezésekről és a nagyvilágban felkapott friss hírekről olvashatsz, valamint fejlesztheted magadat a felelős állattartás terén.

Elsőkézből értesülhetsz kutyás eseményekről, amelyeken akár Te és kutyusod is részt vehettek. Megismerheted a szakemberek, kutyatrénerek, menhelyek és alapítványok munkáit, az általuk rendezett programokon pedig új barátokra, ismeretségekre, illetve tudásra tehetsz szert.

Legyél velünk naprakész, hiszen Molly szerint a tudás állati szórakoztató!

Hírlevél

    A hírlevélre való feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.