Kutyafajták

Kutyafajták
January 24, 2023
Trikolor kutyafajták | A 15 legszebb háromszínű kutyafajta
Kutyafajták
March 21, 2022
A legnépszerűbb kutyafajták itthon és külföldön 2023-ban
Kutyafajták
March 13, 2022
A 10 legdrágább kutyafajta 2023-ban

Van, akinek ez nem számít, azonban sokan társadalmi státuszként tekintenek a négylábú kedvencükre. Ők a legdrágább kutyafajták közül válogatnak. Inkább költenek a “minőségre”, akármennyire is furán hangzik ez egy élőlény szempontjából.

Kutyafajták
June 24, 2022
Gyerekbarát kutyafajták [A legújabb statisztika szerint]

Okos, nyugodt és gyerekbarát kutya után keresgélsz? Meglehet, hogy éppen abban a szituációban vagy, hogy a gyerek rágja a füledet egy kutyusért. Esetleg Te magad szeretnél egyet, viszont kisbabád van és valljuk be, azért nem mindegy, hogy milyen kutya van a gyerek mellett.

Kutyafajták
December 12, 2022
Német kutyafajták képekkel és fajtaleírással

A német kutyafajták között találhatjuk meg a legjobb vadász- és munkakutyákat. Számos mindenki által ismert fajta származik Németországból, melyek szinte minden méretben és színben megtalálhatóak. Közülük is a legismertebbeket gyűjtöttük össze és mutatjuk most be neked.

Kutyafajták
March 16, 2022
Melyik kutya harapása a legerősebb? | Top 20-as lista

Ha valami ijesztő lehet egy kutyában, az a harapás veszélye. Pedig a kutyák nagyon ritkán harapnak „csak úgy”, persze ettől függetlenül mondjuk egy játék közben ért kisebb harapás is tud fájni. Felmerül a kérdés, hogy melyik kutya harapása a legerősebb?

Kutyafajták
March 9, 2022
Miért hűséges a kutya? – Top 10 leghűségesebb kutyafajta

Ha a kutyára gondolunk, mindenki számára az ugrik be, hogy az ember legjobb barátja és persze nagyon hűséges. Ezt valahogy senki sem kérdőjelezi meg a négylábú kedvencekkel kapcsolatban. Szeretetük, ragaszkodásuk elkísér minket végig, ameddig csak a társunknak tudhatjuk őket.

Kutyafajták
March 6, 2022
A 15 legnépszerűbb rendőrségi kutyafajta

Talán kevesen tudják, de a kutyákat már egészen az 5. század eleje óta bevetik a bűnüldözésben. A modern K9 rendőrkutyákat más-más feladatokra képezik ki ezen a téren, és a különböző fajtákat, különböző területen vetik be.

Kutyafajták
April 27, 2022
Melyik kutya nem büdös? | A kellemetlen kutyaszag okai

Ha egyszer is volt már kutyád, akkor tudod, hogy négylábú barátod időről-időre kellemetlen szagot áraszt, amit a legtöbben amolyan kutyaszagként definiálunk. A kutya nem igazán problémázik azon, ha büdös, de – felteszem – Te leginkább kihagynád az életedből ezt az élményt.

Kutyafajták
August 12, 2022
Lakásban tartható kutyák | A 21 legjobb benti kutyafajta

Ha kertes házban élsz, akkor szerencsés helyzetben vagy, hiszen meg tudod adni kedvencednek azt a lehetőséget, hogy kedve és szüksége szerint kimenjen a kertbe levegőzni egyet. Kertes ház hiányában kénytelen leszel a lakásban tartható kutyák közül választani.

Kutyafajták

Az emberhez hasonlóan a kutyák személyisége, kinézete is sokszínű. Az egyes kutyafajták egyedei különböző jellemvonásokkal rendelkeznek. A több, mint 400 kutyafajta között akad szép számmal az energikus, munkabíró kutyáktól kezdve, az otthonülős, kényelmes kiskedvenceken keresztül egészen a könnyen nevelhető családi ebig. Molly szerint a pumikeverékek a legjobb döntés mindenki számára, de azért rajtuk kívül is akadnak szerethető kedvencek.

Ebben a kategóriában a kutyafajtákról találsz hasznos információkat. Többek között megismerheted a különböző kutyafajták ismertetőjegyeit, személyiségét és viselkedését. Valamint tájékozódhatsz, hogy mely fajtáknak milyen tartási körülményt kell biztosítani, hogy kiegyensúlyozott élete legyen.

Olyan témákat járunk körül, mint melyik nagytestű kutyafajtát érdemes kisgyerekek mellé, családba befogadni. Utánajárunk melyik fajta lehet ideális társ azok számára, akik sokat utaznak. Külön kitérünk arra melyik kistestű kutyafajta tipikus „kanapélakó”, illetve melyikkel érdemes hosszabb túrákra vállalkozni.

A kutyafajták megismerésével könnyedén ki tudod választani a hozzád való négylábú társat, aki osztozik az életed minden izgalmas pillanatában vagy egyszerűen melléd hever az ágyra, ha a kedvenc sorozatodat szeretnéd megnézni. A cikkek okleveles kutyakiképző jóváhagyásával készültek, így biztosítva számodra a hiteles információkat.

Hírlevél

A hírlevélre való feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.