Rólunk

A kutyáról, nemcsak gazdiknak.

Örülünk, hogy megérkeztél hozzánk, hiszen ez azt jelenti, hogy tudatos, felelősségteljes gazdaként szeretnéd élni kutyusoddal a mindennapokat vagy éppen most tervezel befogadni egy négylábú társat, akire családtagként tekintesz majd. Azért hoztuk létre a DogX-et, hogy választ kaphass a kutyatartást érintő kérdésekben (még azokra is, amelyek fel sem merültek eddig benned).

Hozzád hasonlóan mi is imádjuk a kedvenceinket és elolvadunk minden mozdulatuktól, nélkülük sokkal szürkébb lenne az életünk. Kutyamániás szakértőkkel karöltve, köztük állatorvosokkal, kutyatrénerekkel és fajtamentőkkel együtt rengeteg hasznos információt gyűjtöttünk össze a kutyusok egészségéről, neveléséről, etetésről és minden olyan témakörről, amely szóba jöhet kiskedvenceddel kapcsolatban.

Cikkeinkkel szeretnénk elérni, hogy minél több tájékozott, felkészült gazdi fogadhasson örökbe négylábú társat és harmonikus, boldog kapcsolat alakulhasson ki kutya és ember között.

A mottónk, hogy nincs rossz kutya, csak felkészületlen gazdi. De mivel Te már csatlakoztál hozzánk, így elindultál a felelősségteljes kutyatartás útján.

Jó, hogy velünk tartasz! Boldog kutyás napokat kívánunk!

Kapcsolat

Szerzőink, munkatársaink

Hírlevél

A hírlevélre való feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.