Kutyatáp

Külön iparág épült a kutyák etetésére. A boltok tömve vannak a különböző típusú és minőségű kutyatápokkal. Nem csoda, ha olykor beleszédülsz a választékba. Ráadásul egyáltalán nem segít az sem, hogy a hipoallergén eledelek mellett számos gyengébb minőségű kutyatáp színes csomagolása is hívogat a polcokon. Molly szerint minden kutya megérdemli, hogy minőségi, ugyanakkor ízletes falatok kerüljenek a tálakba, hiszen, ha az emberek is kényesek az eléjük rakott kosztra, akkor a kutyák miért ne lehetnének azok.

A minőségi kutyatáp megválasztása éppolyan fontos része a kiegyensúlyozott kutya életnek, mint a mozgás és a törődés, hiszen számtalan olyan rossz minőségű kutyatáp található a piacon, amelyek egyenesen károsak a kutya egészségére nézve, ráadásul egyes allergiák és betegségek kialakulásában is szerepet játszhatnak.

Ebben a kategóriában olyan témákra térünk ki, mint miből ismered fel az egészségtámogató eledeleket és miért érdemes a kétes minőségű ételek helyett hipoallergén kutyatápokat választanod, valamint melyik kutyafajtának melyik kutyatápot érdemes adni kölyök, illetve felnőtt korban. A hosszú és egészséges kutyaélet titka a megfelelő táplálásban és a minőségi kutyatápokban rejlik.

A kutyatápokkal kapcsolatos cikkeket szakértő állatorvos jóváhagyásával készültek, így hiteles forrásból tájékozódhatsz.

Hírlevél

A hírlevélre való feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.