Mi az N&D Prime? | Miben más, mint más kutyatápok?

Mi az N&D Prime

Az N&D kutyatáp egyet jelent a prémium minőséggel, ez a Farmina által gyártott összes termékre igaz, ugyanakkor egy picit mindegyik más. Valamelyik az apróbb, otthonülő kutyusoknak szól, valamelyik a nagydarab, aktív ebeknek, valamelyik allergiás barátainknak és van olyan is, amelyik az igazi húsevőknek, ez pedig az N&D Prime.

Miben más az N&D Prime, mint más kutyatápok?

Miben más az N&D Prime, mint más kutyatápok. Kutya a táljából eszik.

Közös kutatás eredménye

Az N&D Prime nevével jelzett finomságot a Nápolyi Egyetem Takarmányozási Tanszékével közösen fejlesztette ki az olasz gyártó. Szem előtt tartották azt az alapvetést, hogy a húsevők étrendje természetes körülmények között 98%-ban magas biológiai értékű, valódi állati eredetű fehérjékből áll.

A végeredmény pedig önmagáért beszél, ez a táp ajánlható minden húsevőnek kortól függetlenül. A fejlődésben lévő és/vagy aktív életet élő ebeknek pedig különösen szerencsés választás. Ha ezt fogyasztja a kedvencünk, akkor biztos, hogy egészségesen fog fejlődni és bírja a napi kihívásokat is.

A név kötelez

Tudjuk, hogy mit jelent az N és D a Farmina által gyártott kutyatápoknál? Hát persze: Natural & Delicious, vagyis természetes és finom.

Ennek jegyében az N&D Prime elhozza nekünk a természet finomságait, mindezt pedig csupa húsból. Ezek a termékek átlagosan 32%-os fehérjetartalommal és mindössze 11%-os szénhidráttartalommal rendelkeznek.

Mind a száraz, mind pedig a nedves termékekre igaz, hogy nincsen bennük génmódosított alapanyag, gluténmentesek, valamint adalékmentesek is, csak természetes antioxidánsokat tartalmaznak. Nem véletlen, hogy az elérhető 10 pontból, a vásárlói elégedettség 8,5 pontra rúg, amit csak nagyon ritkán sikerül elérnie egy terméknek a piacon.

Mi is van benne…

Attól függ melyik variációt választjuk, hiszen a Farmina nyolc különböző recepttel kínálja az N&D Prime tápokat. A csirkéstől, a halason át, a vaddisznó alapúig sok mindennel találkozhatunk.

A lényeg, hogy minimális a szénhidrát tartalmuk, ellenben magas bennük a kiváló minőségű, állati fehérje. Természetesen a pontos összetétel minden terméken fel van tüntetve, így nyugodtan tájékozódhatunk a végeredményt illetően.

Öt csillag! Ez a Prime

A kutya és macskaeledeleket az összetevőik alapján is szokták osztályozni a kutyás közösségek. Ebben a tekintetben is nagyon kedvelt a Prime, hiszen legtöbbször öt csillagra értékelik.

Ez annyit tesz, hogy a konzervbe csomagolt nedves élelmiszerben és a száraz kutyatápban is egyaránt színhúsból származó, tökéletes minőségű fehérje található. Ha csirkéből készült, akkor nincs benne toll maradék, ha bárányból, akkor nincs benne köröm, ha pedig lazacból, akkor a szálka van nélkülözve.

Kinek ajánlják…

Azoknak az állattulajdonosoknak, akik nem akarnak tovább kísérletezni, hanem a legjobbat akarják a kedvencüknek. A fehérje a lehető legfontosabb összetevője egy kutya, és még inkább egy macska táplálékának.

Elengedhetetlen a fejlődésükhöz és a vitalitásukhoz. Sőt, nyugodtan mondhatjuk azt is, hogy a betegségektől mentes, hosszú életnek is alapvető összetevője a megfelelő étel.  Az N&D Prime tehát minden felelős állátártónak ajánlható, akik hosszú és egészséges életet szeretnének eltölteni a kedvencükkel.

2023. August 11.

További érdekességek

Hírlevél

    A hírlevélre való feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.