Mit jelent az N és D a Farmina által gyártott kutyatápokon?

Mit jelent az N és D a Farmina által gyártott kutyatápokon.

Utoljára frissítve: 2023. August. 11

Minden márkanév jelent valamint, ami jó esetben az adott termék vagy szolgáltatás esszenciáját, értékeit fogalmazza meg, így van ez az N&D kutyatápok esetében is.

Persze a vásárló gyakran nincsen tisztában ezzel az üzenettel, főleg ha csak két kezdőbetűvel találkozik, vagy nem ismeri a nyelvet, melyen az üzenet megfogalmazódott.

Az olasz Farmina által gyártott N&D állateledelek esetében az N és a D betűk a Natural & Delicious szavakra utalnak, ami magyarul annyit tesz, hogy természetes és finom.

Természetes

Két egyszerű szó csupán, mégis nagyon sok mindenre utalnak. A természetes itt annyit tesz, hogy ezek a tápok – legyen az száraz vagy nedves – semmilyen ízfokozót, tartósítószert vagy ételszínezéket nem tartalmaznak.

Nincsen bennük semmi mesterséges, vagyis természetesek. De a szóban ettől is több van, hiszen arra is rámutat, hogy GMO mentesek, azaz semmilyen géntechnológiával módosított összetevőt nem tartalmaznak.

Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy hogyan készül az N&D kutyaeledel. A legmodernebb technológiákkal, a gyártás során nem rongálódik az élelmiszer, sőt az összetevők képesek megőrizni eredeti ásványianyag és vitamintartalmukat.

Finom

Akárcsak az embereknél, úgy az állatoknál is némileg ízlés kérdése, hogy mi az ami finom. Ugyanakkor, ami satnya, igénytelen, romlott az soha nem lehet finom. Ezért az N&D kutyatápok csupa kiváló minőségű alapanyagokból készülnek.

Számos konkurens gyártóval szemben a Farmina ugyanis nem tesz a termékeibe hússzármazékokat, mint például csontot, tollat, csőrt, körmöt és hasonlókat. Ez az összes N&D termékcsaládra igaz, mint az N&D Quinoa, az N&D Prime, az N&D Pumpkin, vagy az N&D Ancestral Grain.

Csak és kizárólag színhússal, azaz kiváló minőségű fehérjével dolgoznak, így pedig ízfokozók nélkül is el lehet érni a természetes és finom hatást. A Natural & Delicious szavak tehát a siker zálogai is, nem véletlen hát, hogy a gyártó ezeket választotta cégérnek.

2023. August 11.

További érdekességek

Hírlevél

    A hírlevélre való feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.